DocPlus® Agenda Contacte asigură centralizarea datelor de contact ale tuturor partenerilor și persoanelor de contact din cadrul organizațiilor cu care se interacționează, astfel încât, orice utilizator autorizat să poată avea acces instant la date de contact pentru a putea comunica ușor și eficient în folosul organizației.
Modulul este considerat de către secretariate, departamente de vânzări și management ca fiind un adevarat oracol întrucât acumulează de la toți utilizatorii date de contact și informații care apoi sunt la dispoziția întregii organizații. Cel mai important este faptul ca aceste date rămân în organizație, indiferent de mișcările de personal și pot fi utilizate fără a mai pierde timp pentru reconstituirea informațiilor.

Modulul se integrează nativ cu alte aplicații, datele putând fi accesate spre exemplu pentru Evidența Contractelor, a aplicației pentru Emiterea Facturilor, a Proiectelor. Un aspect important al modulului de Agenda Contacte îl reprezintă posibilitatea de lucru off-line, care permite acces la informație din orice locație, în timpul unei discuții, negocieri sau atunci când ai pierdut datele de contact în timp ce te deplasezi spre o întâlnire.

TModulul realizează gestionarea simplă și rapidă a datelor de identificare a partenerilor de afaceri (furnizori, beneficiari, etc). Aceste date sunt structurate într-o Fișă de Companie, unde se regăsesc informații specifice firmei, inclusiv date fiscale și o Fișă a Persoanei de Contact, unde regăsim date specifice persoanelor cu care se interacționează.
De modul de structurare a acestor informații va depinde eficiența unor campanii de marketing, identificarea rapidă a persoanelor cu care se colaborează, obținerea unor rapoarte privind structurarea clienților.

Aplicația include o funcționalitate pentru a putea trimite campanii de informare și marketing către persoane aflate în baza de date, trimiteri care țin cont de o cadență pentru a nu fi blocate de către sisteme generice precum gmail, yahoo. Mai mult, prin rapoartele trimiterilor se pot accesa informații suplimentare privind calitatea trimiterilor.