Soluţiile DocPlus® dezvoltate de către specialiştii FivePlus Solutions se bazează pe conceptul de comunicare internă si colaborare pe diferite activităţi, in funcţie de domeniul specific al fiecărei companii.

DocPlus are o componentă de bază, DocPlus Basic, care reunește o serie de functionalități primare pentru organizare și facilitează integrarea tuturor aplicațiilor de management al documentelor şi aplicaţii punctuale incluse în cadrul unei soluții extinse, DocPlus Enterprise, pentru a răspunde unor cerinţede business punctuale.

DocPlus este marcă înregistrată FivePlus Solutions, produsele sunt înregistrate la ORDA.

Oferim licență de utilizare pentru produsele livrate, în funcție de tipul de achiziție.

DocPlus Basic

DocPlus Basic este un prim pas spre soluțiile de document management, aducând un plus semnificativ zonei de comunicare internă, a structurării tematice a informațiilor grupurilor de lucru sau a departamentelor, automatizarea proceselor interne de aprobare, informare, dar și gestionare informații clienți, campanii marketing, etc.

Include module care pot acoperi întreaga organizație, poate integra toți utilizatorii într-un mediu unitar.

VEZI DETALII

DocPlus Enterprise

DocPlus Enterprise include, pe lângă modulele cuprinse în DocPlus Basic, aplicații punctuale pentru a răspunde cerințelor de business, contribuind la creșterea productivității personalului, gestiunea structurată a informațiilor specifice, acces rapid la valorile/cunoștințele organizației.

În cadrul propunerii, sunt dezvoltate o serie de module pe care le-am identificat cu grad de acoperire mai mare, indiferent de industria din care face parte beneficiarul, fie că este organizație publică sau privată.

Lista de module, însă, este mult mai cuprinzătoare, implementând soluții care depind de activitățile specifice (gestiunea fișelor tehnice, a parcului auto, aprobări specifice pentru documente care preiau informații din alte sisteme interne, management a licențelor și certificatelor emise, centralizarea datelor de tip payroll din alte sisteme și trimiterea pe email, criptat, semnătură unitară cu management în generarea lor și multe altele)

VEZI DETALII

Soluțiile se adresează atât zonei de Administrație Publică Locală /Agenții și Instituții (ne)guvernamentale cât și segmentului IMM – întreprinderilor mici și mijlocii.

Pentru o consultare detaliată a modulelor DocPlus, accesați secțiunile specifice.

Sunt prezentate cele mai populare module ale soluției DocPlus.

Aproape fiecare implementare a generat module suplimentare pentru a acoperi și alte activități interne sau în comunicarea cu partenerii.

Sunt zeci de astfel de module implementate. Unele module suplimentare au caracter mai general și se potrivesc în diferite afaceri.

Discutați cu un specialist FivePlus Solutions și identificați soluția care vi se potrivește cel mai bine!

CONTACTEAZĂ-NE!

DocPlus, soluție la cheie pentru companii mici și mijlocii

 • Comunicarea rapidă cu personalul, distribuția și controlul sarcinilor transmise
 • Comunicare și colaborare în condiții de distribuție geografică a punctelor de lucru
 • Organizarea și planificarea activităților personale și la nivel de grup de lucru prin platforma IBM Lotus
 • Crearea unui mediu informatic pentru organizarea informațiilor provenite din activitățile interne
 • Gestiunea documentelor specifice organizării activității, documente standardizate, proceduri, reguli, instrucțiuni de lucru, decizii – în vederea regăsirii cât mai ușor a informațiilor
 • Evidența documentelor specifice activității interne Fișe de post, Rapoarte de audit, Rapoarte de neconformități
 • Controlul documentelor interne, administrative, asigurând inclusiv circulația acestora pentru aprobare: referate, cereri
 • Gestiunea informațiilor legate de parteneri, clienți sau cele provenite din relația cu aceștia: cereri de ofertă, documente interne, oferte, adrese, alte documente specifice
 • Gestiunea contractelor, având un control strict al acestora
 • Evidența unor documente/informații sau a unor baze de discuții disponibile unor grupuri de lucru specializate
 • Gruparea dosarelor de personal, a detaliilor care ajută organizația să fie mai aproape de personalul propriu
 • Acces la informații (mail, documente interne) din diferite locații, prin Internet, în condiții de securitate avansată