Solutii proprii pentru companii mici si mijlocii

Unul dintre obiectivele principale stabilite de FivePlus®, se refera la dezvoltarea de solutii informatice care sa raspunda nevoilor unor organizatii de a eficientiza activitatile.

Necesitatatea de a face performanta intr-un mediu de afaceri tot mai competitiv in care informatia este cea care poate decide castigatorul, pe masura ce cunostintele si valorile unei organizatii sunt gestionate si create tot mai mult in format electronic, stabilirea diferentelor competitive dintre organizatii se bazeaza inclusiv pe modul in care un produs sau serviciu este creat, furnizat si intretinut.

Solutiile de management al informatiilor si al documentelor sprijina procedurile de lucru si ofera organizatiilor posibilitatea de a lucra si a obtine o situatie consolidata si ierarhizata a informatiilor, o monitorizare a proceselor interne si o baza de stocare centralizata pentru a gestiona valorile informationale critice.
Beneficiile obtinute prin aceste solutii constau in reducerea la minimum a timpului de regasire a informatiilor dispersate obtinandu-se o viziune integrata asupra datelor companiei, comunicarea rapida cu personalul, practic se creeaza un mediu de lucru bazat pe performanta.

Functionalitati de baza ale solutiei pentru IMM-uri

Pe baza experientei si a cerintelor pietei, FivePlus® se implica in proiectarea si dezvoltarea unor solutii care sa acopere o serie de functionalitati esentiale: