Realizare site, web design, comert electronic

Nimic nu este mai adevarat ca "imaginea conteaza".

Pentru fiecare realizare de site nou impreuna cu noi primesti discount la serviciul OptimizarePlus, care asigura cresterea organica a site-ului in motoarele de cautare.

Pentru indeplinirea obiectivelor de business, site-urile ofera atat accesul la noi piete si generarea oportunitatilor de afaceri cat si un mod de comunicare cu partenerii de afaceri.
Crearea unei identitati originale prin intermediul site-urilor este un prim pas pentru prezenta organizatiei pe Internet. Se pot vedea rapid avantaje prin micsorarea costurilor de marketing legate de distribuirea informatiilor, a costurilor de actualizare a acestora, accesul permanent al clientilor la informatii.

Modul de interactiune cu partenerii se poate imbunatatii incluzand instrumente pentru transmiterea de comenzi online, acces la anumite aplicatii interne, newsletter, sondaje de opinie, forumuri sau formulare pentru contactarea personalului etc.

Realizare site web

Ideea de realizare a unui site web este intiparita in mintea fiecarui om de business. Astazi fiecare business detine cel putin un site web.

De ce dezvoltam site-uri?
Cel mai important aspect al unui site web este rezultatul dorit si obtinut. Stiati ca 90% dintre site-urile web realizate pana in prezent nu isi indeplinesc scopul si dispar in abisurile internetului? Acest aspect se datoreaza neglijari scopului final al unui site web. Site-urile trebuiesc realizate pentru utilizatorii produselor si serviciilor comercializate sau promovate de companie.

Realizarea site-ului include si o etapa de web design, dar, design-ul nu este totul. Site-ul web inglobeaza o strategie de comunicare complexa cu clientul si cu piata.

Web design

Mentionam mai sus ca web design-ul este doar una dintre etapele proiectului de realizare a site-ului.

Un site web orientat catre utilizator trebuie sa fie interesant si atractiv din punct de vedere vizual. Aici intervine procesul de web design. Web designerul transpune in forma grafica povestea companiei, povestea produselor si serviciilor. Design-ului grafic ii sunt atasate functionalitati si elemente de interactiune cu utilizatorii.

Intregul concept de realizare a unui proiect web fie ca vorbim de site de prezentare sau de un site de comert electronic trebuie sa satisfaca cerintele utilizatorului. Utilizatorul site-ului cauta informatie sub forma de solutii la problemele sale. Un web design orientat catre nevoile clientului, faciliteaza interactiunea acestuia cu produsele si serviciile companiei. Web design-ul contribuie la promovarea brand-ului de produs sau de companie.

Design-ul site-ului vorbeste de la sine. Un web designer bun va face site-ul sa vorbeasca.

Comert electronic

Care este legatura intre web design si comert electronic?
Extrapoland ideea ca web design-ul face site-ul sa vorbeasca, atunci, este natural sa afirmam ca design-ul te ajuta sa vinzi, sa faci comert electronic. Comertul electronic se desfasoara intr-un mediu foarte dinamic, informat si concurential. Cand ai un business de comert electronic, si astazi cam toata lumea are, intervine factorul de diferentiere. Unul dintre punctele prin care te poti diferentia de concurenta este prin modul in care este realizat site-ul, cu un web design atractiv si inteligent.

In concluzie, realizarea site-urilor de prezentare sau de comert electronic, trebuie sa fie orientata catre utilizatori. Site-urile au nevoie sa comunice cu vizitatorii. Este nevoie de un design inteligent care face site-ul sa vorbeasca, sa vanda.

FivePlus® are competentele necesare pentru a va oferi servicii complete:

  • consultanta pentru identificarea solutiei potrivite, design, dezvoltare, implementare, instruire
  • realizarea de site-uri web de prezentarea companieie si a serviciilor, produselor oferite.
  • dezvoltarea de solutii pentru comert electronic
  • vanzarea de servicii pe web in regim de Application Service Provider
  • servicii de design: bannere, afise publicitare, logo-uri, procesare imagini

FivePlus Solutions a dezvoltat propria platforma de management de continut pentru site web si eCommerce. CMSPlus ajuta atat pentru administrarea site-ului cat si pentru etapele urmatoare de optimizare a site-ului pentru motoarele de cautare.

Tehnologiile utilizate pentru realizarea acestor solutii sunt: Java Server Pages, Servlets, STRUTS, Hibernate, CSS, XTHML, Javscript, Ajax. Stocarea dinamica a informatiilor se face in baze de date MySQL dar se poat utiliza si alte servere daca se solicita acest lucru.

Pentru referinte puteti accesa site-ul BusinessUp.ro in care ne-am propus sa detaliem acest serviciu si in care sunt trecute cateva dintre proiectele realizate portofoliu realizare site web.Hai sa vorbim despre proiectul tau

Companie   *
Site   *
Persoana de contact   *
Email   *
Telefon   *
Povesteste-ne despre proiectul tau  
 * campuri obligatorii