Mesagerie electronica pe platfoma IBM Lotus Domino

Sistemele de mesagerie bazate pe platforma IBM Lotus Domino sunt cotate ca fiind cele mai stabile si performante la nivel mondial.

Aveti posibilitatea de comunicare rapida in interiorul organizatiei, acces prin Internet/Intranet sau off-line. Platforma IBM Lotus Domino ofera si posibilitatea de autentificare la un grad ridicat de securitate folosind dispozitive token.

Mesagerie electronica si comunicare in timp real

Un plus pentru comunicarea in timp real il constituie produsul IBM SameTime, integrat nativ in platforma IBM Lotus Domino.

O facilitate importanta oferita de sistemul de mesagerie electronica este aceea de organizare, urmarire si planificare a agendei personale, care include controlul elementelor de calendar, intalniri, evenimente, zile de nastere, urmarirea sarcinilor etc. Mai mult, este o cale de comunicare cu ceilalti membri ai organizatiei - organizarea sedintelor, distributia sarcinilor dar nu numai.

IBM Lotus Domino ofera facilitati avansate de comunicare interna si externa, mediu de lucru colaborativ puternic si complet, instrumente de dezvoltare si personalizare a aplicatiilor. Imbunatateste eficienta companiilor prin metode avansate de administrare a informatiilor, ofera scalabilitate, flexibilitate si un cost total de proprietate redus.

Pentru a implementa sisteme cu astfel de functionalitati, FivePlus® ofera servicii complete de proiectare, instalare, configurare, administrare, suport tehnic, instruire, rezultatul final fiind un sistem "la cheie".

Prin aplicatiile dezvoltate pe aceasta platforma, utilizatorul poate sa proiecteze, sa administreze si sa monitorizeze procesele de afaceri si fluxurile de lucru aferente unei companii, oferind controlul asupra cunostintelor, informatiilor si valorilor companiei.

Sisteme de operare suportate

Sistemul de mesagerie electronica IBM Lotus Domino poate fi instalat pe majoritatea platformelor hardware si a sistemelor de operare: Windows (NT, 200x), UNIX (IBM, HP, Sun), Linux (RedHat, Caldera, SuSe), IBM AS/400 sau S/390, asigurandu-se o administrare facila, fie ca este instalat pe un server sau pe mai multe servere distribuite.

FivePlus® este partener IBM (IBM Advanced Business Partner), specializat in implementarea de solutii pentru document management, mesagerie electronica pe platforma Lotus Domino aplicatii colaborative, optimizare site pentru google, promovare online si invatamant la distanta (eLearning).