Licente IBM Lotus

FivePlus® Solutions are acordul IBM de a vinde in Romania licente IBM Lotus in regim controlat.

Pornind de la mesageria electronica pana la servicii avansate de colaborare piata solutiilor software Lotus este in continua crestere. Prin portofoliul de produse IBM si serviciile specializate pe aceasta tehnologie, FivePlus va ajuta sa obtineti avantaje maxime ale acestor oportunitati. FivePlus, prin specialistii sai, va ajuta sa alegeti cea mai buna solutie privind tipul de licente Lotus care se potriveste necesitatilor organizatiei dumneavoastra. Mai mult, prin FivePlus puteti achizitiona atat licente IBM Lotus pentru mentenanta software, cat si licente Lotus noi, pentru server, clienti.

De ce sa alegeti software-ul Lotus?
Este un software cu securitate ridicata care permite companiilor sa comunice, sa colaboreze si sa-si creasca productivitatea.

Licente IBM Lotus: E-mail si calendar Lotus

Aplicatiile IBM Lotus pentru e-mail si calendar asigura utilizatorului o experienta robusta si productiva, cu un singur punct de acces pentru e-mail, calendare, contacte, activitati, mesaje instant, feed-uri, documente de birou, instrumente de colaborare si aplicatii de business. Furnizeaza un mediu fiabil, foarte securizat de mesagerie si colaborare, îmbunatatind productivitatea angajatilor, facilitand adoptarea deciziilor si îmbunatatind capacitatea generala de raspuns.

Licente IBM Lotus Notes

Combina capabilitatile de e-mail, calendar si planificare. Ofera angajatilor dumneavoastra instrumente de colaborare critice pentru afacere, pentru a va ajuta sa va mariti nu numai productivitatea personala si de echipa, ci si capacitatea organizationala de raspuns

Licente IBM Lotus iNotes

Un client Web cu multiple functionalitati de e-mail, calendar si aplicatii de colaborare Lotus Domino.

Licente IBM Lotus Domino

O platforma de server de clasa mondiala pentru e-mail, planificare si aplicatii de colaborare.

Licente IBM Lotus Domino Designer

Bazat pe clientul Lotus Notes for Collaboration, care include mesagerie instant. Adauga un mediu cuprinzator, usor de folosit, de dezvoltare de aplicatii, care foloseste eficient standardele deschise.

Licente IBM Lotus Domino Express

O solutie completa de mesagerie si colaborare, pentru companii cu cel mult 1000 de angajati.

Pentru mai multe detalii solicitati o oferta de licente IBM Lotus la adresa de email specificata in pagina de contact.

Licente IBM Lotus: Software-ul Lotus pentru întreprinderile mijlocii

Solutii de colaborare ce stimuleaza cresterea si inovarea.
Folosind software-ul IBM Lotus pentru întreprinderi mijlocii, puteti sa:
  • Imbunatatiti productivitatea cu o platforma de aplicatii pentru e-mail, calendar si business, sigure si fiabile.
  • Economisiti timpul si banii, prin simplificarea crearii, editarii si folosirii în comun a documentelor de catre echipe.
  • Gestionati colaborarea, documentele, continutul Web si mesageria instant cu o singura solutie web, usor de implementat.
  • Reactionati mai prompt, colaborand în timp real cu colegii, clientii, partenerii si furnizorii.
Consultantii FivePlus va pot da mai multe detalii privind o solutie la cheie, tipul de licenta IBM Lotus care include functionalitatile specificate si cum puteti pune la lucru aceste solutii.

Licente IBM Lotus: Software-ul IBM pentru productivitatea afacerii

Software-ul IBM pentru productivitatea afacerii permite oamenilor sa maximizeze productivitatea colectiva si inovatia, jucand astfel un rol important în cresterea organizatiei si profitului. Aceste produse software pentru productivitatea afacerii sunt flexibile si adaptabile si pot fi personalizate pentru persoane diferite si roluri diferite. Oamenii pot lucra peste granitele organizatiei, pot îmbina si potrivi usor, diferite combinatii de instrumente.

Pentru mai multe detalii solicitati o oferta de licente IBM Lotus la adresa de email specificata in pagina de contact.

IBM Lotus Symphony

Software pentru productivitatea afacerii, care realizeaza, editeaza si partajeaza documente, foi de calcul tabelar si prezentari. Proiectat pentru a manevra majoritatea task-urilor de utilizator final, software-ul Lotus Symphony suporta ODP (OpenDocument Format) si o varietate de formate ale furnizorului.