FutureLabs CRM - vanzari, marketing, project management

FutureLabs CRM

 

Povestea noastra a oamenilor din linia intai.

2014, anul 6 de la inceputul recesiunii. Vrem din adancul fiintei noastre si a intregii echipe implicate sa impulsionam vanzarile, sa iesim din starea de latenta. Avem prea multe informatii. Abordarea de atragere a proiectelor este complexa. Avem targeturi greu de atins. Cautam problema precum acul in carul cu fan.

STOP.

FutureLabs - bonus


De ajuns cu lamentarile.
Pentru a obtine rezultate diferite este nevoie sa actionam diferit cu instrumente diferite.

Avem oportunitatea de a incepe 2015 cu un nou CRM de tipul Sales Force Automation.

 

FutureLabs CRM va este oferit in varianta completa, la nivel de functionalitati Premium. Direct comparabil cu cele mai complexe solutii de tip Sales Force, la nivel Enterprise, doar ca la un pret special pentru Romania.

Ce primesti pentru 89 RON/user/luna?

 • o solutie Sales Force Automation completa in limba Romana si Engleza
 • modul de raportare flexibil si intuitiv
 • calendar dinamic pentru o buna gestionare a oportunitatilor
 • mailmagnet, un modul inovativ de comuniare bidirectionala intre account manager <> CRM <> client
 • securitate maxima a datelor si back-up zilnic
 • modul de administrare a produselor si serviciilor din portofoliu pentru administrarea mai eficienta a procesului de vanzare si monitorizare a performantei
 • activitate manageriala centralizata, notite, taskuri, remindere, aprobari pe fluxul de negociere
 • datele unui client, lead, contact la un click distanta printr-un modul de search inteligent
 • urmarire eficienta a activitati prin marcarea prin stelute a elementelor prioritare in proces
 • fluxuri de lucru personalizate in functie de proces, produs, tip de client, account manager etc.
 • ultima, dar si cea mai cool facilitate, este cea a modulului de email marketing. NU mai este necesar sa apelati la alte solutii externe. Aveti asistenta si trimiterea integrata de campanii de email direct din CRM, prin intermediul serverului MailChimp. Marketerii care stiu importanta livrarii in inbox a campaniilor de email stiu ca MailChimp este cel mai bun. Acum este integrat si nu mai trebuie sa platiti separat solutia de email marketing. (faceti o economie de aproximativ 70 EUR/luna)
 • dedicarea unei echipe cu vasta experienta ca produsul sa se adapteze la necesitatile curente ale oamenilor de vanzari, ale managerilor care sa coordoneze activitatea
FutureLabs - demo

Profita de o solutie Sales Force Automation competenta, completa si cu interfata in limba romana.


Pana in luna decembrie 2014 solutia are un pret special, incomparabil cu orice solutie de acest gen, vorbim de comparatii cu solutii precum Microsoft, Salesforce.com

Futurelabs CRM este o solutie disponibila in regim SaaS (software ca serviciu) cu un cost incepand de la 89 RON/utilizator/luna. (este printre putinii furnizori cu preturi in lei).

FutureLabs - awards

Furnizorul danez al solutiei reprezentat de vizionarul si fondatorul companiei Jesper Qvist, a semnat parteneriatul cu FivePlus Solution pentru distributia solutiei in Romania.

FutureLabs CRM este o solutie premiata si foarte apreciata de piata din Danemarca. Principalul beneficiu al solutie este simplitatea de punere in practica a proceselor de vanzare. Este un CRM puternic cu o interfata mult simplificata ce vine in ajutorul utilizatorilor.

Creste-ti vanzarile cu Futurelabs CRM si FivePlus Solutions.

FutureLabs - dashboard

FutureLabs - create