Referinte FivePlus Solutions

O parte dintre clientii nostri au incheiat acorduri de confidentialitate cu noi si astfel nu-i putem mentiona in mod special. Totusi avem posibilitatea sa afisam o lista de clienti cu care am avut placerea de a lucra.


Ministerul Sanatatii Publice urmareste imbunatatirea starii de sanatate a populatiei si realizarea un sistem de sanatate modern si eficient, compatibil cu sistemele de sanatate din Uniunea Europeana, pus permanent in slujba cetateanului.
Ministerul Finantelor Publice aplica strategia si Programul de guvernare in domeniul finantelor publice. Asigura elaborarea si implementarea politicii in domeniul sistemelor de management financiar si control la institutiile publice.
In contextul aderarii, in anul 2007, la Uniunea Europeana, Romania trebuie sa isi adapteze rapid economia agricola si de dezvoltare rurala pentru a se integra in piata Uniunii Europene adoptand Politica Agricola Comuna.

Autoritatea Nationala a Vamilor asigura aplicarea legislatiei in domeniul vamal si pentru accize, in mod uniform, impartial, transparent si nediscriminatoriu, tuturor persoanelor fizice si juridice, indiferent de statutul lor juridic si de forma de organizare si functionare a acestora.
Agentia AMCSIT desfasoara in regim de autofinantare activitati de cercetare, proiectare, consultanta, transfer tehnologic, productie, formare continua, specializare, multiplicare de materiale academice, stiintifice, tehnice, publicitare si alte servicii de aceeasi natura.
Centrul de Conservare si Valorificare a Traditiei si Creatiei Populare al Municipiului Bucuresti este o institutie publica cu rolul de a conserva, cerceta si restitui publicului bucurestean vechile traditii si creatii populare care fundamenteaza marea cultura.

Agentia Nationala pentru Sprijinirea Initiativelor Tinerilor are ca scop realizarea de programe, finantari pentru ONG-uri de tineret, burse, studii despre tineret, consiliere si consultanta pentru tineret, INFOTIN.
Teatrul pentru copii Ion Creanga creeaza si promoveaza spectacole de teatru dar si coordoneaza si implementeaza programe de cercetare si proiecte cu caracter educativ, social-formativ si estetic, destinate copiilor, educatorilor, cadrelor didactice specializate, parintilor.
"TRANSGAZ" S.A. are ca scop indeplinirea strategiei nationale stabilite pentru transportul, tranzitul international, dispecerizarea gazelor naturale si cercetarea-proiectarea in domeniul transportului de gaze naturale deruland acte de comert conforme cu legislatia.

AFER este organismul tehnic specializat al Ministerului Transporturilor, desemnat sa asigure, in principal, inspectia de stat si controlul de siguranta a circulatiei in transportul feroviar si cu metroul, deruland activitati specifice de specialiatate pe zona feroviara.
Aeroportul International Bucuresti Baneasa are ca obiect principal de activitate, efectuarea de prestari servicii, in vederea asigurarii conditiilor pentru sosirea, plecarea si manevrarea la sol a aeronavelor in trafic national si/sau international.
EximBank este banca specializata care sustine mediul de afaceri romanesc prin produse specifice de finantare, garantare si asigurare. EximBank este partenerul intreprinzatorilor care isi dezvolta afacerile si care au gasit in banca noastra atat incredere, cat si sustinere din punct de vedere financiar.

OTP Bank Romania este parte a OTP Group si detine in prezent 106 de unitati, pozitionandu-se ca o banca ce ofera servicii financiare de o foarte buna calitate.
Holcim (Romania) SA face parte din grupul Holcim, unul dintre liderii mondiali in furnizarea de ciment, betoane, agregate (nisip si pietris) si alte servicii conexe.
We are the world's second largest quoted tobacco group by global market share, with brands sold in more than 180 markets. With more than 250 brands in our portfolio, we make the cigarette chosen by one in eight of the world's one billion adult smokers.

PricewaterhouseCoopers este prezenta pe piata romaneasca din anul 1991 si furnizeaza servicii profesionale de cea mai buna calitate, bazate pe o cunoastere aprofundata a mediului de afaceri local, atat al multinationalelor cat si al companiilor romanesti.
Mediplus este compania Nr. 1 in distributia de produse farmaceutice si parafarmaceutice din Romania. Mediplus face parte din grupul A&D Pharma Holdings, cel mai mare grup farmaceutic din Romania.
Xerox Romania si Republica Moldova este subsidiara a Xerox Corp., leader mondial in managementul documentelor. Xerox dezvolta si comercializeaza la nivel global tehnologii inovatoare, solutii si produse pentru procesarea si gestionarea documentelor pe care clientii se pot baza pentru a-si controla costurile.

British American Shared Services Europe este principalul centru de servicii financiare pentru entitatile comerciale ale grupului British American Tobacco din Europa. Serviciile financiare furnizate sunt plati, trezorerie, gestiunea bazei de date de furnizori si clienti, plan de conturi, gestiune contabila si raportari.
Sensiblu este cea mai mare retea de farmacii sub acelasi brand din Romania, fiind singura cu acoperire nationala. Prezenta in toate localitatile de peste 50.000 de locuitori, reteaua numara peste 210 farmacii.
Mechel Targoviste SA face parte din grupul Mechel. Mechel este o companie care activeaza in domeniul de minerit si metalurgie si uneste producatori de carbune, minereu de fier, nichel, otel, produse laminate si produse din sarma.

Colliers International Romania este o companie recunoscuta pentru calitatea solutiilor oferite. Beneficiind atat de o experienta solida in domeniu cat si de cei mai buni profesionisti si de o tehnologie avansata, Colliers ofera o reprezentare eficienta si precisa.
Tipografia ERICOM, cu o capacitate solida de productie in zona de solutii tipografice, ofera raportul optim de calitate, preturi si timpi de executie furnizand produse tipografice precum afise, mape, pliante, reviste, calendare atat de perete cat si de birou, carti de vizita, pungi de hartie personalizate, tiparire carti si manuale scolare.
Producton face parte dintr-un grup de firme specializat in distributia de consumabile pentru imprimante si copiatoare. Cu o cifra de afaceri de peste 16 milioane de euro si peste 100 salariati, grupul Producton este partenerul ideal atat pentru firmele de distributie cat si pentru firmele mari, oferind servicii de calitate la cele mai bune preturi.

Erebus a debutat pe piata auto din Romania in anul 2000, impunandu-se inca de la inceput ca unul dintre cei mai importanti dealeri OPEL. Pornind de la conceptul initial "Totul despre masini", am incercat sa oferim clientilor nostri toata gama de autovehicule OPEL insotita de servicii de cea mai buna calitate.
Scopul principal al Fundatiei "POT" il constituie Formarea Profesionala Initiala, calificarea prin ucenicie la locul de munca, si Formarea Profesionala Continua prin dezvoltarea, actualizarea, asigurarea calitatii si validarea calificarilor pentru forta de munca din ramura transporturi si din activitatile conexe acesteia.
GNFA realizeaza pentru cele mai importante marci de automobile formari pentru meserii din comert, servicii, gestiune si tehnica.Este filiala din Ramania al GNFA France.

UNTRR - Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania este o organizatie profesionala si patronala neguvernamentala, independenta, apolitica, fondata in 1990 pe principii democratice care promoveaza si apara interesele transportatorilor rutieri pe plan intern si international.
Companie cu capital integral privat, avand ca obiect de activitate transportul national si international de marfuri, expeditii de marfa in regim grupaj sau camion complet, oferind si servicii de depozitare si consultanta in gasirea optima a solutiei de transport marfa.
CPSS este o organizatie neguvermanentala care s-a implicat activ in ultimii zece ani in promovarea unui sistem de sanatate centrat pe individ. CPSS promoveaza dialogul social, participarea si implicarea comunitatii in deciziile care influenteaza starea de sanatate a fiecaruia dintre noi, prin dezvoltarea comunicarii intre structurile administrative ale sanatatii publice si societate.

DELTA Pro Medical este un Centru Medical Integrat, o alternativa pentru pacienti si medici. Centrul DELTA Pro Medical insumeaza 4.500 mp de spatii medicale de diagnostic si tratament si beneficiaza de parcare subterana.
Serviciile SEO oferite de Fiveplus Solutions sunt bazate pe sistemul de plata la performanta. Este un serviciu ce nu presupune riscuri din partea clientului, acesta platind doar performanta, adica atingerea obiectivului campaniei de a aduce site-ul pe prima pagina in Google. In caz contrar, acesta nu va va plati nimic pentru serviciile prestate de Fiveplus.
Prezenta constanta pe piata de echipamente medicale din Romania, INFORM TEHNICA MEDICALA s-a impus prin promovarea si distribuirea produselor unor firme de prestigiu in domeniu: ESAOTE - Italia (ecografe, electrocardiografe, rezonanta magnetica nucleara dedicata) si HITACHI MEDICAL SYSTEMS - Japonia (ecografe).

Chirurgia Obezitatii - operatii gastric sleeve, gastric bypass, gastric banding. Chirurgia obezitatii este considerata astazi cel mai eficient tratament al obezitatii morbide. Chirurgia laparoscopica, prin posibilitatile sale de minima invazivitate si minima agresiune asupra tesuturilor interesate detine un loc deosebit de important in reusita terapeutica finala la pacientii obezi.
Clinica stomatologica Dental Diamond Studio este situata la numai cateva minute de Arcul de Triumf si ofera servicii profesionale de stomatologie generala, radiologie, estetica, protetica, parodontologie, endodontie, chirurgie orala, implantologie si ortodontie.
Scopul Asociatiei Romana de Chirurgie Endoscopica il constituie dezvoltarea aplicatiilor chirurgiei endoscopice in Romania la nivelul celor mai moderne practici internationale, pe baza extinderii si aprofundarii formelor de pregatire si cooperare intre specialistii din domeniul chirurgiei endoscopice, precum si din domeniile conexe.

Casa de Asigurari a Avocatilor (CAA) este o institutie autonoma investita cu personalitate juridica de interes public si reprezinta organul de specialitate care administreaza si gestioneaza sistemul propriu de pensii si alte drepturi de asigurari sociale pentru avocati.
Asociatia pentru Sprijinirea Pacientilor cu Obezitate si alte boli metabolice este o societate non profit cu scopul principal de a strange fonduri pentru sprijinerea persoanelor lipsite de posibilitati materiale in demersul efectuarii unei interventii chirurgicale.
Tody - www.tody.ro - no.1 magazin online pentru laboratoare, impunandu-se pe piata ca un jucator de calibru in zona de distributie servicii, fiind specializat in furnizarea de servicii de Analize La Distanta & Control Extern & Reactivi & Vacuumtuburi.

Societatea Civila Profesionala de Avocatura Petrosel, prima societate de avocatura romano-italiana, ofera o gama larga de servicii in diverse domenii ale dreptului constand in consultanta si asistenta juridica complexa, atat judiciara cat si extrajudiciara.
Pegas este una dintre primele firme romanesti de consultanta in management, activa pe piata de 9 ani, cu sediul central in Targu Mures si birouri in Bucuresti, Timisoara si Craiova.
EUROaptitudini este Centru acreditat ECDL cu o abordare diferita a conceptului de training - educatie a adultilor - intr-o maniera profesionala si eficienta, dedicata nevoilor exacte ale acestora pe piata de specialitate, colaborand cu numeroase corporatii si institutii publice.

SC Nufarul SA, infiintat inca din 1960, este specializat in calcarea lenjeriei spalate de cetateni la domiciliu, repararea unor obiecte aduse pentru spalat si curatat, calcatul obiectelor de imbracaminte, reparat si confectionat feston si franjuri la covoare.
TOMA & TSIGNOPOULOU LAW OFFICE este o societate civila de avocati care beneficiaza de relatie speciala cu Camera Bilaterala de Comert si Industrie Romania - Cipru, avand o clientela formata din companii nationale precum si societati multinationale, cu diverse obiecte de activitate.
URS Romania furnizeaza servicii de certificare ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 22000/HACCP, ISO 27001. Obiectivul URS Romania este de a oferii clientilor sai servicii profesioniste, intr-un termen scurt si la un pret accesibil, toate acestea cu recunoastere internationala UKAS.

Grundfos are o prezenta globala si este cel mai mare producator de pompe de circulatie din lume, ce acopera aproximativ 50% din piata mondiala, cu o productie anuala de peste 10 milioane de pompe.
Ceprocim Engineering has built an outstanding experience over more than 50 years of engineering to the cement industry, from green-field projects to rehabilitation, upgrading and capacity increase of cement plants.
Turbo Tub comercializeaza o gama larga de materiale de constructii - conducte, tevi si instalatii din otel, fitinguri, coturi. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania.

SC LIDER CONTEXPERT SRL este o firma de contabilitate administrata si condusa de o persoana ce detine calificarile profesionale si aplica cerintele impuse de acestea, respectiv calificarile de Expert Contabil, Consultant fiscal si Auditor financiar.
Enni Vision este importator direct si distribuitor de sisteme de supraveghere video complete si camere de supraveghere, avand un portofoliu larg de produse specifice la preturi foarte competitive pe piata romaneasca de profil si o calitate foarte buna.
ION MOS este lider atat pe piata in Romania, dar si cu extindere catre piete din Estul Europei, in solutii complete pentru industria carnii, furnizand amestecuri de ingrediente performante pentru diverse tipuri de produse din carne.

Grupul de firme Komsan-General Instal 99 s-a facut remarcat pe piata romaneasca si europeana prin rapiditatea si promptitudinea cu care a venit in intampinarea solicitarilor clientilor sai, oferind expertiza in zona de compresoare cu suruburi elicoidale.
Life Art Distributie este importator autorizat al Venta - Luftwäscher Germania si ofera umidificatoarele si purificatoarele de aer Venta, renumite prin calitatea lor, dar si consultanta de specialitate pentru alegerea unei solutii optime pentru client.
PMBIT Building Contractors este o firma romaneasca cu capital autohton, infiintata in anul 2006. Obiectul activitatii il reprezinta toate tipurile de pardoseli de beton: pardoseli industriale elicopterizate (superfinisate) - cu sau fara cuart colorat (rezistente la uzura); pardoseli din beton amprentat; pardoseli speciale; precum si lucrari de intretinere si reparare in domeniile mai sus amintite.

Enni Ecologic comercializeaza la preturi foarte avantajoase case din busteni, foisoare de gradina, mese din busteni si accesorii gradina, oferind o solutii pentru clientii care opteaza pentru contruirea unei locuinte mai rustice si cu bugete mai mici.
LookSexy ofera produse de calitate la preturi foarte competitive din gama: lenjerie intima, lenjerie de lux, costume Craciunita, lenjerie mirese, corsete, lenjerie sexy, costume sexy si costume baie.
Magazin online pentru comercializare lenjerie intima pentru femei si barbati, fiind un distribuitor important pe piata romaneasca de branduri aduse din USA.

Europa Travel este unul dintre cei mai importanti tur operatori din Romania, organizand sejururi si circuite la preturi avantajoase in Grecia, Turcia, Italia, Egipt, Spania, Franta, Austria, Bulgaria, Spania, Portugalia si Romania.
AGENTIA DE TURISM "DELTA BEST TURISM" este o agentie de turism tour-operatoare cu o echipa tanara, o atmosfera plina de viata, promptitudine si eficienta, oferind pachete oriunde doriti sa calatoriti: Grecia, Turcia, Bulgaria, Franta, Anglia, Italia, Spania sau orice alta destinatie.
Agentie turoperatoare specializata in outgoing, cu pachete turistice in Europa, Africa, America, excursii de aventura, destinatii exotice fiind o companie tanara, in dezvoltare, oferind si servicii pe zona de turism individual extern.

La poalele Muntilor Piatra Craiului se gaseste pensiunea Taverna Pietrei Craiului, avand o capacitate de 19 camere la un standard inalt de confort, situata in zona de tampon a Rezervatiei Pietrei Craiului, la doar 5 km de la intrarea in orasul Zarnesti pe drumul care duce spre Plaiul Foii.
RADU TRAVEL este o firma care da un nou inteles vacantelor la munte, vacante de iarna sau vacante de vara, organizand tabere de vara, tabere de primavara, tabere de toamna, tabere de iarna, tabere pentru copii scolari si prescolari la standarde internationale.
Una dintre cele mai bine dotate pensiuni Delta Dunarii, pensiunea "Puf si Stuf" are ca scopul principal satisfacerea celor mai pretentiosi clienti, de a le oferi servicii si produse la cele mai inalte standarde de calitate, intr-o ambianta unica in Europa.

BB COM CONSULTATIV se remarca printr-o prezenta activa in mediul online fiind importator, distribuitor scule, utilaje, echipamente ale unor renumite branduri ca: Lincoln, Telwin, Honda, Fini, Kaeser, Ebara, Mundo, Makita, Ius, Vogel, Rywall, Husqvarna, Airmaster, Felo, Proxxon, Wasserkonig, Lombardini.
FunnyBox este un magazin virtual specializat de cadouri, ce ofera o gama larga de produse deosebite si interesante precum gadget-uri USB, accesorii electronice pentru uz personal, casa si auto, jucarii si jocuri deosebite, decoratiuni ambientale, farse si surprize, articole pentru petreceri, articole spionaj, etc
Alto Sign & Display se impune pe piata ca un principal jucator in zona de productie display-uri, mobilier commercial, productie mobilier din mdf vopsit poliuretanic, POSM, semne & litere volumice, semne rotative, signalistica de interior, standuri expozitionale, termoformare, totemuri, firme luminoase, prolight-uri dar si prin servicii de gravare si routare mecanica, taiere laser.

The Core business is to add, manage & maintain a high level of value through Customer Loyalty, Candidate Loyalty and Colleague Loyalty under the generous Human Resources umbrella.
Alstom General Turbo S.A. (AGT) is a Joint-Venture created in 1994 with start of operation in February 1996, having as shareholders Alstom (51%) and General Turbo S.A. (49%). AGT's personnel (173 persons) has a solid technical background and broad experience for synchronous generators and motors in Romania.
A promoter of sustainable mobility, Alstom Transport develops and markets the most complete range of systems, equipment and services in the railway sector. Alstom Transport manages entire transport systems, taking in rolling stock, signalling and infrastructure, and offers "turnkey" solutions. The company is no. 1 in the high and very high speed train sector.

IMSAT SA este o firma specializata in domeniul proiectarii, executiei si montajului de echipamente industriale, structuri metalice, instalatii electrice, de climatizare, proces industrial, echipamente electrice, sisteme de securitate, instalatii pentru cai ferate si transport urban.
Raiffeisen Bank este o banca universala de top pe piata romaneasca, oferind o gama completa de produse si servicii de calitate superioara persoanelor fizice, IMM-urilor si corporatiilor mari, prin multiple canale de distributie: unitati bancare, retele de ATM si EPOS, phone-banking, mobile banking si internet banking.
Clausweb cu o activitate de peste 5 ani in piata romaneasca de hosting si inregistrare domenii, detine pana in prezent peste 30 de servere aflate in 2 data centere diferite in Bucuresti, Romania si gazduieste peste 20000 domenii web. Ofera urmatoarele servicii: gazduire, web hosting, inregistrare domenii, rezervare domenii. Reseller webhosting Romania.

FIBULA AIR TRAVEL pune la dispozitie servicii de cazare in hoteluri de toate categoriile din Romania, Turcia si Grecia, transport sigur si confortabil (curse back-to-back pentru Turcia si Grecia pe timpul verii), bilete de avion pentru orice destinatie, circuite turistice interne, asistenta turistica. Pachetele FIBULA AIR TRAVEL pot fi rezervate doar prin agentiile partenere
Clinica stomatologica Green Dental introduce conceptul "green dentistry" in Romania, devenind astfel prima clinica stomatologica ce se implica in politicile de mediu prin tehnologia si materialele folosite, prin modul de amenajare al spatiului, politicile de pret si atitudinea consecventa a colectivului in orientarea catre profesionalism si eficienta.
Digital Color Company ofera intreg lantul de lucrari necesare realizarii printurilor, incepand de la crearea conceptului, alegerea imaginilor, realizarea graficii si pana in momentul imprimarii, indiferent de suport sau de ce finisari aveti nevoie. Digital Color Company foloseste exclusiv tehnologie XEROX, companie inovatoare in domeniul tiparului digital.

Fondata in 1998 de Grupul de firme elvetian Swisspor, Swisspor SA Ploiesti produce si distribuie materiale termo, fono si hidroizolatoare pentru constructii. Swisspor este decis sa lanseze produse noi pentru perfectionarea continua a solutiilor si sistemelor de izolare, etansare si protectia constructiilor si sa ramana un model formator pentru piata romaneasca.
SC ISOPOR SRL infiintata in anul 1998 are ca obiect principal de activitate producerea si comercializarea de placi termoizolante din polisitren expandat. Fiind una din primele firme producatoare de materiale termoizolante, reuseste in cei peste 10 ani de prezenta pe piata romanesca sa se impuna prin calitatea produselor, profesionalism si creativitate.
RCAOK Online este o echipa dinamica si capabila de a oferii clientilor o gama difersificata de produse si servicii in special asigurari RCA si CASCO ieftine de la cele mai bune companii de asigurari nationale. Personalul companiei este dedicat si angajat in a furniza servicii superioare, ieftine si solutii solide pentru asigurarile RCA, CASCO.

Companie dinamica ce ofera un spatiu virtual in care se comercializeaza produse variate de o calitate buna si la preturi foarte competitive din gama: lenjerie intima, lenjerie de lux, costume sexy, corsete, haine dama, rochii de seara, rochii elegante.
Nuta Recover este o companie specializata pe servicii profesionale de colectare a debitelor si recuperare a datoriilor pentru persoanele juridice care isi desfasoara activitatea in Romania. Principala preocupare a organizatiei o reprezinta rezultatele obtinute in vederea asigurarii unor servicii de recuperare profesioniste, fara deteriorarea relatiilor dintre creditori si debitori.
Roadhill este un important dealer Ford pe piata romaneasca din Galati. In acelasi timp, Roadhill importa si comercializeaza o gama larga de produse de prestigiu: anvelope, uleiuri, accesorii. Misiunea pe care Roadhill si-o propune este sa ofere cea mai buna experienta clientilor care achizitioneaza un autovehicul Ford.

Companie dinamica ce ofera un spatiu virtual in care se comercializeaza produse variate de o calitate buna si la preturi foarte competitive din gama: lenjerie intima, lenjerie de lux, costume sexy, corsete, haine dama, rochii de seara, rochii elegante.
Cartusel vinde online consumabile pentru imprimanta si le livreaza gratuit acasa în 4 ore de la lansarea comezii pentru Bucuresti, si în maximum 24 de ore oriunde în tara.
Vip Event este o firma specializata care ofera spre inchiriere atat toalete ecologice pentru organizare spectacole, nunti, productie de film, reclame, dar si rulote si camionete pentru machiaj echipate corespunzator pentru a raspunde nevoilor specifice de organizare evenimente.

Prima firma din Romania, strict specializata in import si distributie de portbagaje si sisteme de prindere/transport, cu o experienta de peste 15 ani in domeniu. Ofera cea mai variata gama de produse din respectivul domeniu de activitate.
Clinica PsyMotion ofera celor care ii trec pragul ingrijiri complexe in domeniul sanatatii mintale, aducand laolalta medicina si psihologia, in dozele necesare si agreate cu fiecare client in parte.
Arc, ofera solutii complete, profesioniste si eficiente in domeniul echipamentelor de masura si control, asigurand o si consultanta, instruire, service, servicii metrologice si analiza energetica prin reprezentarea cu succes a peste 40 dintre cei mai semnificativi producatori mondiali.

Societate cu capital integral romanesc, activeaza pe piata furnizorilor de echipamente si utilaje tehnologice, in domeniului industrial si al constructiilor. Ofera solutii complete ce includ consultanta in alegerea corecta a produselor, instalare si testare pentru echipamentele comercializate.
FRISOMAT proiecteaza, dezvolta, produce si construieste cladiri industriale inovative din otel galvanizat, profilat la rece. Ceea ce a inceput ca o mica afacere de familie, s-a transformat intr-o companie internationala cu sediul social si centrul de dezvoltare in Belgia, langa unul din cele mai mari porturi ale lumii. Hale industriale, spatii de depozitare, hangare pentru avioane, showroom-uri, cladiri pentru birouri, sali de sport, orice ati alege, halele industriale prefabricate de la FRISOMAT va ofera solutia constructiva potrivita.
Bagajero.ro este unicul importator al producatorului de bagaje, genti si geamantane de calatorie March. March, un producator de top olandez de bagaje de calatorie, si-a facut un renume prin calitatea exceptionala a produselor oferite.

Zippler.ro este un outlet online de vestimentatie ce comercializeaza produse de la producatori de top precum Zara, Bershka, Pull and Bear, Stradivarius, Adidas, Nike si multi altii. Calitatea si profesionalismul serviciilor ii recomanda ca un retailer premium in piata online.
General Trust Com reprezinta o afacere de familie cu o experienta in comert de peste 15 ani avand ca principale domenii de activitate importul si distributia. General Trust Com este unicul importator al brandurilor Pez si Fisherman’s Friend.
Xvision Design este o companie de webdesign din Romania ce este prezenta pe piata online romaneasca inca din 2008. Serviciile de calitate oferite de Xvision variaza de la design site-uri web pana la optimizare site-uri web.

"Deloitte" este brand-ul sub care zeci de mii de specialisti din firme independente din intrega lume colaboreaza pentru a oferi servicii clientilor in urmatoarele domenii - audit, consultanta, consultanta financiara, managementul riscului si taxe. Aceste firme sunt firmele membre Deloitte Touche Tohmatsu Limited (“DTTL”), o companie cu raspundere limitata din Marea Britanie. Fiecare firma membra ofera servicii intr-o anumita zona geografica si este supusa legislatiei si reglementarilor profesionale din tara/tarile respective.
Povestea DENT ESTET a inceput in anul 1999 cand Dr. Oana Taban, Managing Partner al grupului de clinici dentare, a luat initiativa de a aduce pe piata din Romania servicii stomatologice premium, aliniate la standarde internationale. Misiunea DENT ESTET a fost intotdeauna de a transforma viziunea pentru inovatie in realitate. De aceea, business-ul a crescut organic de la an la an, ajungand 14 ani mai tarziu sa domine piata de servicii dentare din Romania si sa se pozitioneze pe primul loc in preferintele pacientilor.
LeasePlan este o companie financiara olandeza specializata in administrarea de flote auto. Infiintati cu peste 45 de ani in urma, a reusit sa devena furnizorul numarul unu la nivel mondial in domeniul serviciilor de management de flote, activand in 30 de tari. LeasePlan are peste 6000 angajati dedicati sa furnizeze clientului servicii conform motto-ului "it's easier to leaseplan".

Firma noastra este reprezentant unic in Romania al companiilor Aplicaciones Tecnologicas SA, Spania si IGE+XAO, Franta, companii importante pe piata mondiala in domeniul solutiilor de protectie la trasnet si software CAD electric. In aceste doua domenii, Proelectric a devenit in scurt timp una din cele mai importante companii de pe piata din Romania, avand o retea de clienti si parteneri in toata tara. Companii de referinta din industria constructiilor de masini, industria petroliera, transporturi, instalatii electrice, au devenit clientii si partenerii nostri, convinsi de calitatea produselor si serviciilor oferite de firma noastra.
"Registrul National al Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice (RNDVCSH) este institutia responsabila cu coordonarea si supravegherea activitatilor de recrutare, testare si donare de celule stem hematopoietice de la donatori neinruditi, conform standardelor Asociatiei Mondiale a Donatorilor de Maduva. O activitate de baza a RNDVCSH este intocmirea si mentinerea unei baze de date cu persoanele care si-au dat acordul sa doneze celule stem hematopoietice. Aceasta baza de date este securizata conform tuturor standardelor existente iar accesul la date este strict restrictionat. Doar personalul autorizat din cadrul Registrului poate accesa informatiile din aceasta baza de date. "
"Compania TELETRANS a fost infiintata in decembrie 2002, cu obiectivul initial de a servi necesitatilor de telecomunicatii ale operatorului TRANSELECTRICA insa, in scurt timp de la lansare, compania s-a orientat treptat si spre comercializarea de servicii catre alte companii si institutii. Astfel, TELETRANS se adreseaza astazi atat operatorilor mari de comunicatii, cat si celor mici si mijlocii, furnizorilor de internet (ISP), companiilor de utilitati, dar si clientilor corporate. In prezent, datorita investitiilor in echipamente si a mediului sigur pe care il ofera, TELETRANS este operatorul care poate opera cu succes retele de comunicatii pentru infrastructuri critice. "

"Top Quality Management este o companie specializata in formarea profesionala a adultilor si in oferirea de servicii de consultanta pentru management(implementarea sistemului de management al calitatii ISO 9001). Inca din anul 2007 suntem certificati TUV CERT de catre Tuv Thuringen e.V. - Germania pentru sistemul de management al calitatii, ISO 9001 : 2000 in domeniile de activitate: consultanta si invatamant pentru adulti.
"Tuchi se afla in zona A.S.E. din Piata romana si este un ansamblu de centre de copiere. Se afla pe piata de peste 10 ani si in tot acest timp a reusit sa acopere o gama extinsa a serviciilor oferite cu ajutorul aparaturii performante detinute. Tuchi Copy Center pune la dispozitia clientilor urmatoarele servicii: de la printare si multiplicare de documente pana la laminare si copertari pentru lucrari de diploma, dizertatie, absolvire, licenta, teze de doctorat si proiecte de diploma, dar si executare carti de vizita, perforare si capsare, scanare si copiere, taiere a documentelor, flyere, leafleturi si afise, foi cu antet, autocolante a3 si a4, brosuri, mape de prezentare, fotografii tip buletin si pasaport, legimatii si ecusoane."
Kastamonu Romania este rezultatul de success al unui plan de investitii impresionant atat din punct de vedere financiar, cat si tehnic si uman. Parte a Hayat Holding, compania Kastamonu Entegre, cel mai mare trust turcesc din industria lemnului si unul dintre jucatorii de top din domeniu la nivel mondial, a preluat 98 % din actiunile Prolemn in anul 1998, iar de atunci a inclus compania intr-un amplu proces de diversificare si modernizare a productiei.

VIVA Credit IFN SA este prima companie din Romania specializata in Credite pana la salariu™ - imprumuturi rapide, oferite online, cu termen de rambursare de pana la 35 de zile. Misiunea noastra este sa oferim o solutie rapida si convenabila pentru finantarea nevoilor dumneavoastra urgente. Contractele VIVA Credit respecta in totalitate Ordonanta de Urgenta a Guvernului Romaniei nr. 50/2010 si celelalte reglementari legislative referitoare la creditele de consum.
Comenzi.ro este un magazin online ce va ofera o gama variata de produse, cum ar fi truse si unelte de mana, camere si sisteme de supraveghere video, jucarii, accesorii auto, calculatoare / electronice, instumente optice, articole bebelusi, scule electrice si multe altele.
VarianteAuto.ro este primul site de anunturi auto dedicat schimburilor auto. Fie ca vrei sa-ti schimbi masina pe care o ai cu una mai scumpa sau mai ieftina si sa platesti sau sa primesti o diferenta de bani, fie ca vrei sa gasesti cea mai buna varianta de a iti lua o masina sau cauti anumite piese auto din dezmembrari pentru masina ta, VarianteAuto.ro iti pune la dispozitie mijloacele necesare pentru indeplinirea acestui obiectiv.

Colegiul Tehnic „Carol I” promoveaza un invatamant competitiv, care sa asigure educatia de baza pentru toti elevii si traseele de educatie, individualizata, care sa confere sansele dezvoltarii personale si profesionale a elevilor si premisele inscrierii intr-un demers de integrare sociala garantata. Dezvoltarea profesionala continua, initiativa, eficienta, lucrul in echipa, comunicarea si creativitatea sunt caracteristicile educationale ale activitatii echipei de cadre didactice din Colegiul Tehnic „Carol I”.
Davo Pro Company SRL este o societate cu capital privat, infiintata in anul 2003. In ultimii ani, activitatea firmei s-a axat pe importul si comercializarea de produse pentru decoratiuni si amenajari interioare de tip "do it yourself": folii autocolante, stickere decorative, treceri intre pardoseli, baghete decorative din polistiren etc.
EpsilonSys Software inc (EpsilonSys) is a Small Business Enterprise specializes in providing ERP Solutions, IT Consulting, Cloud Computing, Mobile Application Development, IT Training, Staffing, Managed Services, Human Resources, Sales, Marketing, Finance, Security and Open Source Technologies. EpsilonSys improves operational and business processes utilizing modern technology tools and techniques that enables the appropriate technology to be implemented to achieve the appropriate business solutions.

SC Medchim TM si-a inceput activitatea in 1994, fiind printre primele depozite farmaceutice cu capital privat, autorizat pentru distributia de materii prime farmaceutice. Activitatea societatii a avut un trend ascendent in anii ce au urmat concretizat astazi prin asigurarea necesarului de substante farmaceutice in 28 de judete. Datorita investitiilor facute pentru modernizarea spatiilor, retehnologizarii si calificarii personalului, am obtinut certificarea ISO-9001 si GMP pentru operatiuni de divizare si import, ceea ce garanteaza un inalt nivel de calitate pentru produsele si serviciile noastre.
"Compania ErFi Kids a fost creata pentru ca voi si copiii vostri sa aveti o viata linistita si armoniosa. Fondatorii companiei, parinti la randul lor, si-au propus sa impartaseasca si celorlalti din experienta lor. De aceea toate produsele distribuite de ErFi Kids sunt selectate si testate cu mare grija, pentru a fi conforme cu standardele si normele de siguranta si calitate ale Comunitatii Europene si totodata sa raspunda cerintelor consumatorilor."
Magazinul online primulzambet.ro se adreseaza parintilor si tuturor persoanelor care doresc sa achizitioneze lucrurile cele mai elementare si indispensabile cresterii unui copil. Zambetul este limba pe care si un copil o intelege :)

Noi facem legatura intre furnizori si reselleri de produse din lumea fashion. Optimizam costurile de stoc pentru furnizori in vederea unei vanzari fluente. Cu un lant de distributie la nivel mondial de mai mult de 1.500 de magazine partenere online si offline, gestionam vanzarile a mai mult de 100 de branduri internationale si locale.
"Team Relocations Grup – companie de mutari - “echipa de care ai nevoie” Firma noastra de mutari asigura o gama larga de servicii legate de procesul de mutare (mutari mobila, mutari birouri, mutari industriale) la preturi foarte bune. Oferta noastra de servicii este foarte flexibila pentru ca tu sa poti alege solutia care se potriveste cel mai bine nevoilor si bugetului tau."
Asociatia “Centrul pentru mobilitate artistica si transculturalitate - BONART” este persoana juridica romana de drept privat fara scop lucrativ (non profit), cu caracter non-guvernamental, apolitic si ne-patrimonial infiintata in temeiul prevederilor O.G. nr. 26/2000 cu privire la asociatii si fundatii, cu modificarile si completarile ulterioare. Are ca scop realizarea unor platforme cat mai diverse de exprimare, afirmare, cunoastere si intelegere a valorilor culturii romanesti si internationale.

"Our company provides customized tours for special tourists interested to discover the unknown exciting aspects of Romania, the Romanian people, nature, history and society. Our staff is experienced in outdoor activities and passionate about nature, Romanian history and traditions. We believe that the best way to discover a country is to know its’ people. For this simple reason the basement of our trips is a close interaction with the local guide."
"Servicii de traducere. Peste 7 ani de experienta vasta ce acopera diverse domenii de activitate cum ar fi cel juridic, financiar, bancar, medical, auto, petrolier, relatii publice, chimic, constructii, telecomunicatii, IT. Procesam majoritatea proiectelor in-house, iar la nevoie avem pregatita o echipa de peste 200 de colaboratori permanenti ce acopera un numar de peste 34 de combinatii lingvistice."
Activitatea societatii a inceput in 2004 orientata in special pe service si sisteme industriale (cantarire silozuri, tancuri, etc). Colaborarea cu parteneri europeni privind vanzarea produselor a insemnat descoperirea unor aspecte ce puteau fi imbunatatite. In anul 2008 s-a trecut la proiectarea si dezvoltarea produselor proprii, simtindu-se acut nevoia de cantare adaptate pietii din Romania – structuri mai robuste, fiabile si mult mai bine optimizate din punct de vedere al costurilor.

MONDO CARIERE este o companie care a crescut de la an la an datorita implicarii si profesionalismului unei echipe de specialisti cu experienta in elaborarea proiectelor, managementul carierei, formare profesionala si asistenta sociala. Am inceput prin a oferi consultanta pentru obtinerea de finantari nerambursabile pentru activitatile de formare profesionale derulate de clientii nostri.
"Servicii medicale complete. Consultatii si sfaturi, ecografii, sedinte de fiziokinetoterapie pentru copii si maturi, tratamente si investigatii. Spune-ne ce te doare si te vom asculta intodeauna cu profesionalism si inima deschisa. Echipa de la Mondoclinic,  nu uita niciodata ca fiecare pacient este UN OM ! Si, fiecare om CONTEAZA!"

Contactati un consultant FivePlus

Contactati-ne azi pentru mai multe informatii despre ceea ce putem face pentru compania dumneavoastra.