Partener Certificat Google AdWords

Partener Google AdWords

Google AdWords este un sistem de publicitate online in care agentii de publicitate liciteaza pentru cuvinte cheie si destinatii de plasare.

FivePlus Solutions va ajuta sa investiti in mod eficient bugetul de promovare astfel incat sa obtineti rezultate vizibile. Astfel, prin Google AdWords atingeti doar utilizatorii care prin comportamentul lor online au aratat interes fata de produsele si serviciile ce fac obiectul business-ului dumneavoastra.

Cu o expertiza de peste sapte ani in gestionarea de campanii AdWords, suntem inscrisi in programul Google Engage inca de la lansarea acestuia in Romania, in anul 2011. Tot atunci, am obtinut statutul de agentie Google Partner, fiind recunoscuti ca un partener de afaceri de incredere de catre Google si de catre clienti. Astfel, tinem constant legatura cu consilierii Google pentru a ne asigura ca obtinem performanta in mediul online si ca specialistii nostrii sunt intotdeauna la curent cu update-urile din marketingul digital.

In iunie 2013, FivePlus Solutions a lansat SEMsphere.ro, dedicat serviciilor de promovare online. In acelasi an, am absolvit Google Partners Academy, un program de trei luni de cursuri și evenimente. Cotata in top 25 agentii din Romania, echipa SEMsphere este formata din 3 specialisti Google AdWords.

Alaturi de serviciile de publicitate Google AdWords, oferim o serie de actiuni complementare care va ajuta sa obtineti profit si sa cresteti notorietatea afacerii dumneavoastra: publicitatea prin Facebook Ads, creare si intretinere de site-uri si optimizarea acestora pentru motoarele de cautare.

Am obtinut performante pentru clienti din numeroase industrii si am utilizat diferite tipuri de instrumente si strategii, de la campanii de remarketing pentru search si display, pentru a readuce audientele interesate in site, pana la Google Analytics, pentru o analiza in profunzime a datelor, si campanii de youtube, care permit realizarea unor reclame mai creative si interactive.