Partener BPM International

Partener BPM International

"Situatia economica actuala impune o concentrare mai mare asupra modelului de business pentru a adapta procesele interne la noile cerinte ale pietii. Se pune problema tot mai pregnant pe managementul bazat pe procese (BPM), cu orientare spre masurarea performantelor - reducerea costurilor, a duratelor, cresterea valorii la client. Prin aceasta colaborare se urmareste o completare a serviciilor oferite de catre FivePlus, a competentelor detinute pe zona de management de documente, automatizarea proceselor unei companii", declara Alin Nita, Director General FivePlus Solutions.

BPM International este o companie specializata in consultanta si coordonarea de proiecte pentru optimizarea proceselor de afaceri, fiind furnizor in Europa al suitei software MEGA, care reprezinta MEGA una din solutiile eficiente si de top pentru modelarea si imbunatatirea proceselor, asistand companiile in procesul de luarea de decizii, optimizare a costurilor, controlul si gestionarea schimbarilor.

Practica managementului de risc operational, design de sisteme IT, arhitectura orientata spre servicii (SOA), initiative EA si implementari ITIL, audit si conformitate cu reglementarile financiare sau controale interne, trebuie vazute ca si contributie la un singur obiectiv: optimizarea si controlul operatiilor.

Cu sediul in Ungaria, in Budapesta, fiind in Europa Centrala, BPM International asigura manageriilor operationali si executivi ablitatea de a intelege, a descoperi, a controla si a alinia informatiile la un nivel organizational.

FivePlus® Solutions este partener local in Romania al BPM International.

MEGA International este lider mondial in solutiile arhitecturii enterprise. Solutiile arhitecturii enterprise (EA), oferite de MEGA, ajuta la reducerea riscurilor, gestionarea schimbarilor, si de a creste eficienta prin identificarea celor mai bune practici, de a evalua impacturile potentiale ale scenariilor "ce se intampla daca", si accelerarea proiectelor prin refolosirea de informatii vitale corporative. Mega furnizeaza un spatiu de depozitare pentru companii de tip enterprise in care managerii pot vizualiza, mentine si optimiza procesele afacerilor si arhitectura enterprise.

MEGA are 15 ani de experienta in aplicarea analizelor si design-ului procesului de afaceri in multe sectoare industriale si corporatii majore. Expertiza consultantelor companiei este sustinuta de MEGA Modeling Suite, o solutie software dedicata. MEGA Modeling Suite sprijina organizatiile in analizarea afacerilor astfel incat sa anticipeze si sa ia initiative legate de managementul afacerii raportate la tendinte sau schimbarile de pe piata. Aceasta ofera o imagine completa a structurii si proceselor din cadrul organizatiei, precum si a tehnologiei cu care este implementata. Combinata cu consultanta si metodologia potrivita, solutia MEGA Modeling Suite ajuta organizatiile pentru a controla informatiile la nivel de interprindere, alinierea obiectivelor de afaceri cu resurse IT, reducerea intarzierilor si minimizarea costurilor.

MEGA (www.mega.com) ofera MEGA Modeling Suite-ul pentru architectura intreprinderii si analiza proceselor de afaceri, de asemenea MEGA GRC Suite-ul pentru Conducere, risc si corespundere la reglementari.
Este o companie privata fondata in anul 1991 cu peste 50.000 de licente de software in lumea intraga. Printre clienti se numara AT&T, DirecTV, Enterprise rent-a-car, Morgan Stanley, NASA, Nissan and Wyeth, si Departamente din cadrul Statelor Unite al Americii (US Departments of Agriculture, Homeland Security, and Transportation).
http://www.mega.com/en/c/resource/p/brochure

BPMI Product Consulting ajuta clientii MEGA sa-si atinga obiectivele prin proiectelor lor. Fie compania dumneavoastra foloseste una dintre produsele MEGA pentru prima data, sau pur si simplu are nevoie de resurse aditionale pentru a lucra cu echipa dumneavoastra, va putem ajuta.
Serviciile BPMI incep cu consultanti de IT analizand cu meticulozitate obiectivele dumneavoastra de afaceri individuale si intelegand in ce directie doriti ca sa porneasca tehnologia dumneavoastra strategica. Pregatim un plan cuprinzator subliniand recomandarile noastre pentru servicii si modalitati cheie petru executie. Consultantii vor asigura cea mai buna desfasurare si personalizare a platformei pentru mediul dumneavoastra.
http://www.bpminternational.eu

"Expertiza recunoscuta a BPM International este o valoare pentru companiile cu baza in Europa de Est si a firmelor internationale care au investit in acesta regiune economica vitala", a mentionat Lucio de Risi, presedinte si CEO de la MEGA.

"Cu o crestere economica tot mai rapida in Europa de Est in ultimii ani, companiile cauta solutii dovedite si sfaturi experte pentru a le veni in ajutor la o imbunatatire rapida a performantelor si optimizarea resurselor. MEGA ofera solutii unice si de inalta calitate privind managementul proceselor si al riscului, care ajuta companiile sa foloseasca acest avantaj al cresterii economice", a explicat Árpád SOLTI, managing director, BPM International.

Pentru informatii suplimentare contactati specialistii FivePlus®.

SOFTWARE