Depozitu' de scule, desemnat cel mai bun magazin online la categoria sa in Romania

10 octombrie 2012

Fiecare criteriu de jurizare, de la privirea de ansamblu a site-ului, la paginile produselor, comanda, atentia fata de cumparator la modul de abordare a optimizarii SEO, a fost disecat de o echipa de 15 specialisti in domeniu.

"Acordarea premiului Cel mai bun magazin de comert electronic din Romania pentru site-ul www.depozitudescule.ro la categoria Auto, Moto si Utilaje, da o garantie in plus consumatorilor ca suntem responsabili, dorim sa devenim mai performanti, sa oferim servicii de calitate. Nu ar fi fost posibila aceasta performanta fara sprijinul partenerilor pe website si promovare online, Xcommerce si FivePlus Solutions" declara George Udrea, proprietar al site-ului.

O zona distincta in cadrul jurizarii a reprezentat un set de criterii analizate din perspectiva optimizarii SEO a site-ului.
"Intr-adevar, simtim ca facem si noi parte din acest premiu. Suntem onorati ca in cadrul Galei au participat doi parteneri cu site-uri de comert electronic, obtinand rezultate frumoase. Este un motiv de bucurie cand rezultatele muncii sunt apreciate. Prin strategia adoptata in promovarea online, intr-un timp scurt, am bifat, activitatile importante din procesul de optimizare SEO si am obtinut performante extraordinare in motoarele de cautare. Este o dovada in plus ca pentru a da o valoare mai mare afacerii in mediul online trebuie sa faci un front comun cu cei care pot aduce plus valoare.", declara Alin Nita, Director General FivePlus Solutions.

O privire obiectiva asupra site-ului, transpusa in criterii pertinente, nu se uita la notorietatea brandului din spate, cifra de afaceri. Comportamentul utilizatorilor este surprins prin zeci de corelari tehnice, cromatica, performante site.
"Ne bucura enorm ca rezultatul a 6 ani de dezvoltare a platformei noastre de comert electronic, Xcommerce, precum si imbunatatirea continua a serviciilor adiacente, se rasplateste prin acest premiu. Rezultatul obtinut de depozitudescule.ro in special, dar si al celorlalte magazine inscrise la GPeC care folosec platforma, ne motiveaza sa utilizam aceasta reteta de succes in beneficiul tuturor clientilor nostrii, indiferent de domeniul in care ei activeaza." declara Arthur Sraum, Managing Partner Artcos Design.

Depozitudescule.ro ofera o gama variata de aparate sudura, generatoare curent, instrumente masura, motopompe, scule cu acumulator, scule electrice, scule pneumatice, utilaje constructii.
FivePlus Solutions activeaza in domeniul marketingului online, ofera servicii pentru prezenta in mediul online, optimizare SEO, AdWords, retele sociale, implementare de site-uri web. Mai multe detalii la www.optimizareplus.ro, www.fiveplus.ro.
Xcommerce este platforma de comert electronic special dezvoltata pentru piata din Romania, de catre Artcos Design. Compania Artcos Design ofera o gama completa de servicii premium de comert electronic. Mai multe detalii pe www.xcommerce.ro.

Lista completa a evenimentelor curente

X