In luna martie FivePlus a participat alaturi de IBM la seminarul online Lotus Live

11 martie 2010
Apeland la mijloacele moderne de prezentare, webcast, IBM a creat cadrul necesar pentru a lasa expertii sa argumenteze de ce LotusLive este mai eficient, atat din punct de vedere al productivitatii, cat si al costurilor.

In cadrul evenimentului dedicat clientilor si partenerilor, FivePlus® Solutions a prezentat solutiile proprii de management de documente, DocPlus (www.docplus.ro), pe tehnologia IBM Lotus. Prezentarea solutiilor se regaseste in materialul anexat.

LotusLive (www.lotuslive.com) este un portofoliu de servicii online, gazduit de IBM, care asigura e-mail scalabil cu securitate solida, suport pentru conferinte Web si solutii de colaborare. LotusLive este livrat prin modelul SaaS (software as a service).
Serviciile LotusLive ofera utilizatorilor noi modalitati de a lucra mai eficient cu persoanele din interiorul si exteriorul companiilor acestora, inclusiv cu clienti, parteneri si furnizori, la o rata lunara predictibila.
O alternativa cu costuri mai mici decat implementarile proprii, LotusLive ofera utilizatorilor de afaceri funcitonalitatea potrivita, la costul corect. Acest model de livrare, combinat cu colaborarea online simplificata, face mai usoara colaborarea de afaceri pentru oricine, oriunde si oricand. Organizatiile pot alege sa utilizeze servicii sau sa le combine cu servere proprii traditionale intr-o multime de modalitati, conform necesitatilor fiecaruia.


Prezentarea sustinuta de Alin Nita in cadrul seminarului Lotus Live

Lista completa a evenimentelor curente

X