Recertificare ISO 9001:2008

23 iulie 2012
FivePlus Solutions - recertificare ISO 9001:2008

FivePlus Solutions a obtinut recertificarea sistemului de management al calitatii si al proceselor tehnologice obtinut in 2009. In urma auditului de recertificare desfasurat de firma SRAC, in perioada 19-20 iunie 2012, compania FivePlus Solutions a obtinut prelungirea valabilitatii sistemului de management al calitatii ISO 9001:2008, pentru o perioada de inca 3 ani.

Asta inseamna ca FivePlus Solutions detine un Sistem de Management al Calitatii - SMC functional si capabil sa produca procese calitative fata de clienti. Auditorii au apreciat seriozitatea cu care personalul FivePlus Solutions aplica prevederile SMC. Urmeaza in continuare, anual, sa vina la audituri de supraveghere a proceselor, in vederea imbunatatirii continua a calitatii.

"Ceea ce ma bucura este ca am reusit sa implementam si sa perfectionam continuu, un stil de lucru procedurat pentru toate directiile de business, fie ca vorbim de dezvoltarea solutiilor proprii pentru managementul documentelor DocPlus sau aplicatii web CMSPlus, fie ca vorbim de servicii de optimizare site-uri pentru motoarele de cautare, SEO. Indiferent de tipul serviciului prestat, tinerea sub control a proceselor este apreciata de catre partenerii nostri si este o dovada in plus ca suntem interesati in a avea o colaborare bazata pe principii sanatoase, sa prevenim mai mult decat sa corectam, sa privim pe termen lung desfasurarea afacerii", declara Alin Nita, Director General FivePlus Solutions. Sustinatoare a brandurilor DocPlus, CMSPlus, BusinessUP, OptimizarePlus, echipa FivePlus are un mediu de lucru inovativ, creativ, orientat catre client.

Despre FivePlus Solutions
FivePlus Solutions este o companie romaneasca specializata in dezvoltarea si implementarea de solutii pentru managementul documentelor si informatiilor, invatamant la distanta de tip eLearning, aplicatii web complexe, servicii pe tehnologii IBM precum si servicii de optimizare a site-urilor pentru motoarele de cautare (SEO). Infiintata in 2006 de o echipa de profesionisti cu peste 10 ani de experienta in dezvoltarea de solutii colaborative, FivePlus Solutions este IBM Advanced Business Partner si detine mai multe certificari privind competentele si expertiza.

Lista completa a evenimentelor curente

X