FIVEPLUS SOLUTIONS nominalizata la 3 sectiuni la Diskobolos 2010

14 dec 2010

In cadrul competitiei internationale Diskobolos 2010, ICT Awards organizata de Union of ICT Societies (JISA), Belgrad, FIVEPLUS SOLUTIONS este nominalizata la 3 sectiuni: Management, Health Care si Web Achievements.

Solutiile nominalizate fac parte din portofoliul FivePlus si sunt implementate la diferiti beneficiari. Una dintre solutii, DocPlus, face parte din directiile principale ale FivePlus, managementul documentelor, cu adresare directa companiilor din sectorul IMM; cea de-a doua solutie a fost implementata in domeniul sanatatii pentru un control mai eficient al informatiilor legat de managementul institutiilor sanitare; ultima nominalizare este reprezentata de o solutie web de tip CMS, CMSPlus, o dezvoltare proprie a unei aplicatii de management a continutului pentru website-uri, orientata spre optimizare pentru motoarele de cautare (SEO), un instrument de marketing online aflat in continua crestere. Detalii la www.docplus.ro, www.optimizareplus.ro.

Diskobolos, ICT Awards este considerat unul din cele mai prestigioase evenimente internationale in domeniul IT&C din regiunea sud-est a Europei si recunoaste de peste 15 ani cele mai bune solutii care contribuie la imbunatatirea si eficientizarea activitatii in cadrul organizatiilor.

Detalii pe http://www.jisa.rs/engleski/diskobolos/nominovani2010G.html

Lista completa a evenimentelor curente

X