FivePlus Solutions, doua nominalizari la European IT Excellence Awards 2011

6 ianuarie 2011
2011 Finalist at Europaen IT Excellence Awards 2011

Nominalizata la doua dintre categoriile competitiei, FivePlus Solutions marcheaza o participare importanta si notabila a tarii noastre la un eveniment ce isi propune recunoasterea rolului crucial pe care distribuitorii de software si solutii il joaca in evolutia spatiului european.

European IT Excellence Awards este o competitie care recunoaste rolul important pe care producatorii si distribuitorii de software il joaca in furnizarea de solutii. Premiile vor reuni ISV, Furnizori de Solutii si Integratori de Sisteme din intreaga Europa.

"Juriul a fost impresionat de calitatea nominalizarilor si de modul in care acestea au fost pregatite", a declarat John Chapman, Director Editorial la IT Europa. "Cu finalisti din 23 de tari, aceste premii demonstreaza competentele IT din spatiul european."

Juriul celebrei competitii europene va anunta castigatorii din acest an in cadrul Galei de decernare a Premiilor de Excelenta IT Europa, ce se va desfasura la Londra pe 10 februarie 2011.
Gala 2011 reuneste in etapa finala 62 de companii precum Novensys Corporation, Neural Technologies, SIVECO Romania, MEGABYTE LTD, Info-Quest, S & T Serbia, Axis Communications, CA Technologies, McKesson UK, Dell, Oracle etc.

In acest an, compania FivePlus Solutions a primit titlul de Finalist la categoriile "Data & Information Management" si "SMB" pentru pentru implementarea solutiei de management a documentelor, DocPlus, in cadrul Uniunii Nationale a Transportatorilor Rutieri din Romania. Informatizarea si automatizarea proceselor din aceasta companie prin solutii pentru gestiunea contractelor, evidenta proiectelor, a personalului si structurarea cat mai eficient a informatiilor/documentelor, au fost factori apreciati de catre juriul format din personalitati cu vasta experienta in industria IT.
http://www.iteuropa.com/content/european-it-excellence-awards-2011-finalists-announced

"Suntem mandri si este o onoare sa fim nominalizati in cadrul acestei importante competitii, este important pentru noi ca solutia DocPlus este recunoscuta in competitii de asemenea amploare, intr-un cadru competitiv mare si o exigenta a juriului ridicata", a declarat Alin Nita, Director General FivePlus Solutions. Este rezultatul unui efort mare al echipei FivePlus pentru dezvoltarea solutiei DocPlus, aceste aprecieri ne incurajeaza sa continuam strategia de abordare a pietei, oferind solutii care sa conduca la accelerarea proceselor, reducerea costurilor, cresterea performantelor partenerilor nostri.
Prin solutiile furnizate, ne dorim ca si partenerii FivePlus sa obtina rezultate importante prin cresterea performantelor si a valorii organizatiei.

FivePlus Solutions a mai fost nominalizata la sfarsitul anului trecut cu solutiile DocPlus si CMSPlus la competitia internationala Diskobolos 2010, ICT Awards organizata de Union of ICT Societies (JISA), Belgrad, un alte eveniment important pe plan european.
Mai multe detalii in stirea "FivePlus Solutions nominalizata la 3 sectiuni la Diskobolos 2010".

Lista completa a evenimentelor curente

X