Prezentarea Companiei

FivePlus® Solutions este o companie privata, formata din specialisti cu o experienta de peste 10 ani in implementarea solutiilor performante de tip Intranet/Internet. Folosim expertiza dobandita in zona de comunicare intra si interorganizationala pentru a da un plus de valoare proiectelor, pentru a realiza infrastructuri optime din punct de vedere cost / performanta, pentru a adapta si implementa solutii IT profesionale.

Analizam cerintele, intelegem nevoile, generam solutia optima, acordam suport tehnic postimplementare si de business pentru a asigura o colaborare de succes pe termen lung.

In cadrul implementarilor propunem solutii tehnice bazate pe tehnologii moderne, care raspund cel mai bine cerintelor de business, valorificand intregul potential al acestor tehnologii.

Acoperim in procesul de implementare un portofoliu consistent de servicii: consultanta, proiectare, dezvoltare, instalare & configurare solutii, transfer de know-how, instruire, suport tehnic care sa aduca valoare adaugata investitiilor.